Maanteeinfo: teedel on lenduvat lund

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus.
Liiklus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Varahommikul oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel peamiselt rahuldav.

Teedel oli lenduvat lund kui ka lume- ja libedusetõrjest soolalund. Lõiguti olid sõidujäljed soolaniisked-soolamärjad. Kirde-Eestis olid teekatted valdavalt kuivad.

Sadas lund ja lagedatel esines pinnatuisku. Nähtavust oli sajus piiratud. Teepinna temperatuure mõõdeti -1 kraadist Saaremaal kuni -8 kraadini Kirde-Eestis.

Päeval sajab aeg-ajalt lund ja lörtsi, kohati tuiskab. On jäiteoht.

Täna õhtul toimub Tallinn-Pärnu- Ikla maantee ääres (Laagri Maksimarketi juurest kuni Sauga alevini ja Pärnu linnapiirist Ikla piiripunktini) põllumeeste protestiaktsioon, kus kell 17.30 süüdatakse heinapakkidest lõkkeid. Lõkke põlemise aeg on ca 30 min ja kogu trassil on neid kokku 95. (Asulates lõkkekohti ette nähtud ei ole.)

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles