Maanteeinfo: teekatted on peamiselt kuivad või soolaniisked

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: Liis Treimann

Varajastel hommikutundidel olid sõidutingimused suurematel riigimaanteedel rahuldavad, lõiguti head, sõidurajad olid libedusetõrjest  peamiselt soolaniisked, kohati kuivad.

Ilm oli sademeteta, kuid mitmel pool udu tõttu piiratud nähtavusega. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 3-6 külmakraadi.

Liikluspiirangud:

Löökaukude remonttöödeks on alates kella 09.00-16.00-ni piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h Harju maakonnas Tallinn-Narva maanteel Narva-Tallinn sõidusuunal Kiiu-Kodasoo lõigul.

Laupäeval kella 10.00-16.00-ni on seoses ralliga «Pandivere Talv 2013» liiklusele suletud Järva maakonnas Kuusna-Tudre-Visusti maantee Salutagusel. Ümbersõit on korraldatud Visusti kaudu. Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Kuusnal ja Jalalõpe- Rava maanteel Jalalõpel on kehtestatud kiirusepiiranguks 30 km/h.

Pühapäeval kella 10.00-st-17.00-ni kõigil huvilistel võimalik tulla Ääsmäe-Haapsalu maantee 11.km-l asuvale Laitserallyparki 2,3 kilomeetri pikkusele libedasõidurajale. Raja kasutamine on tasuta. Rajale lastakse sobiva intervalliga kuni 8 autot. Kohal on instruktor, kes tutvustab huvilistele rada, jagab soovitusi ja vastab küsimustele. Rajal tagab ohutuse rajameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles