Saartelt alguse saanud lumesadu laieneb ida suunal

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesadu.
Lumesadu. Foto: Ants Liigus

Lääne-Eesti saartelt alguse saanud lumesadu ja lörts oli hommikutundideks jõudnud mandrile ning peaks laienema ida suunal.

Varahommikul oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel sajupiirkonades Saaremaal, Lääne-Eestis, piirkonniti Põhja-, Kesk –ja Lõuna–Eestis rahuldav. Sõidurajad olid valdavas osas lumevabad, kuid kohati libedad.

Paiguti oli teedel ka vähest soolalumesegu ning pinnatuisku. Paremad olid sõidutingimused Eesti kirde-ja kaguosas, kus ilm oli sademeteta ja sõidurajad soolaniisked või kohati kuivad. Lumine oli Hiiumaal Kärdla-Heltermaa maantee.

Sekka laienevale lumesajule sadas saartel ka lörtsi ja vihma. Kohati oli pinnatuisku. Mitmel pool piiras nähtavust udu.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -1 kraadist Lääne-Eesti saartel kuni -5 kraadini mandril.

Liikluspiirangud:

Võru maakonnas Sõmerpalu-Mustahamba tee esimesel kilomeetril on teeäärsete puude hooldetööde tõttu liiklusele suletud tööde tsoonis üks sõidurada ning kiirusepiiranguks 30 km/h. Võib esineda lühiajalisi liiklusseisakuid.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles