Piltuudis: Võrumaa politseinik tegi metskitsetallele helkurikontrolli

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toiduotsingutel ohtu trotsivad kitsetalled on läinud nii julgeks, et näiteks Võru patrullteenistuse välijuht Maikl Uibo sai noorele metskitsele külg külje kõrval „helkurikontrolli“ teha.
Toiduotsingutel ohtu trotsivad kitsetalled on läinud nii julgeks, et näiteks Võru patrullteenistuse välijuht Maikl Uibo sai noorele metskitsele külg külje kõrval „helkurikontrolli“ teha. Foto: Lõuna prefektuur.

25. jaanuaril kohtus politseipatrull Võrumaal Väimelas julge metskitsetallega, kellega üheskoos tehti pikk pildiseeria.

Ümbruskonnas patrullinud politseinikud märkasid toiduotsingutel õhtupimeduses ohtu trotsivat kitsetalle juhuslikult. Loom korrakaitsjaid ei peljanud ning lasi Võru patrullteenistuse välijuhil Maikl Uibol endale toetava pai teha.

«Politseinikud ise naljatlevad, et Uibo tegi metskitsele helkurite kontrolli ja need, nagu näha, olid kitsel olemas ning töötasid täistuledel,» kirjeldas juhtunut politsei pressiesindaja Kerly Peitel seda, kuidas pimeduses ekselnud metsaasukale noomitus tegemata jäi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles