Teedel võib esineda ootamatut libedust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libe tee.
Libe tee. Foto: Toomas Huik

Varahommikul enne kella kuut olid sõidutingimused suurematel riigimaanteedel valdavalt rahuldavad.

Teekatted olid peamiselt kuivad, paiguti soolaniisked. Sõidujälgede vahel oli kohati soolalumesegu ja kinnisõidetud lund. Vaatamata valdavas osas lumevabadele sõidujälgedele/radadele tuleb siiski arvestada, et teedel on ootamatut libedust.

Teepinna temperatuuri mõõdeti -1 kuni -9 kraadi.

Liikluspiirangud:

Tänasest kuni märtsi keskpaigani on liiklusele suletud Harju maakonnas Kuusalu-Leesi maantee km 4,3 Loo sild. Tähistatud ümbersõit toimub läbi Kahala.

Teeäärseteks raietöödeks piiratakse täna tööde tsoonis sõidukiirust kuni 70 km/h Harju maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee km 28,7 kuni 28,8 Ellamaal.

Õhuliini töödeks piiratakse täna ja homme tööde tsoonis sõidukiirust kuni 50 km/h Rapla maakonnas Rapla-Järvakandi-Kergu maanteel km 29,6 Järvakandis.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles