Teedel püsib jäiteoht

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil talvine Paide-Rakvere maantee. Pilt on illustratiivne.
Pildil talvine Paide-Rakvere maantee. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Varahommikul enne kella kuut oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel rahuldav.

Teekatted olid peamiselt märjad või tehtud libedusetõrjest soolamärjad/soolaniisked. Libedaid teelõike oli Järva maakonnas. Valga maakonnas esines kohati jäidet. Hetkeseisule vaatamata püsib libeduse tekke oht aga kõikjal, seda eriti hommikutundidel.

Ilm oli pilves. Lääne-, Põhja- ja Lõuna-Eestis sadas vähest lörtsi või vihma, Kirde-Eestis ka lund. Pea kõikjal piiras nähtavust udu, mis paiguti oli väga tihe. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0,5 kraadist kuni -2,5 kraadini.

Teedel püsib jäiteoht.

Liikluspiirangud:

Vee- ja kanalisatsioonitrasse ehitatakse kuni 7. jaanuarini Viljandi maakonnas Karksi-Ainja maantee 1.kilomeetril Karksis. Tööde tsoonis kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Üleujutuse tõttu suleti liiklusele Lääne maakonnas Vanamõisa-Koonga-Ahaste maantee Vanamõisa ja Pärnu maakonna piiri vahelisel lõigul (km 3-4). Ümbersõit marsruudil Mihkli-Oidremaa-Lihula-Kirbla-Vanamõisa.

Täna päeval avatakse liikluseks Tallinn-Rapla-Türi maanteel Luige ristmiku ehitusobjektil km-d 8,6-9,3 ja koos sellega Tallinna ringteed ületav viadukt.

Teekatte halva seisukorra tõttu on alates tänasest Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 183.kilomeetril asuval Sõmeru viaduktil piiratud kiirust 50 km/h.

Eelteade:

Autospordiüritusega seoses suletakse homme, 5. jaanuaril kella 8:00-21:00 liiklusele Lääne maakonnas Oru-Tagavere tee 2.kilomeetril Orul. Ümbersõit toimub Linnamäe kaudu.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles