Vihm ja lörts muudavad teeolud keeruliseks

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lörts
Lörts Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Piirkonniti jätkuva lörtsi ja vihmasaju ning piiratud nähtavuse tõttu oli varajastel hommikutundidel sõidetavus raskendatud.

Suurematel riigimaanteedel olid teekatted varahommikul enne kella kuut tehtud hooldest ja libedusetõrjest valdavas enamuses kloriidide mõju all, kuid mis jätkuva saju tõttu polnud veel kõikjal andnud aga soovitud tulemust.

Teedel on sõidujäljed, piirkonniti rajad valdavas osas lumevabad, kuid kohati lörtsised, soolalumesegused ja paiguti libedad. Lumised ja libedad on teekatted Kirde-Eestis. Libedad on samuti kõrvalmaanteed.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0 kraadist kuni -5 kraadini.

Maanteeinfokeskus hoiatab, et seoses sooja ja niiske õhu pealetungiga püsib teedel libeduseoht, mis sajupiirkondades võib veelgi laieneda.

Liikluspiirang:

Homme varajastel öötundidel on alates kella 2st orienteeruvalt kella 5ni kõrgepingeliinide remonttöödeks piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Harju maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel km 12,3 (Nõmmel). Võimalikud on kuni viie minutilised liiklusseisakud. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles