Maanteeinfo: väiksematel teedel esineb raskesti läbitavaid lõike

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumine Tallinn
Lumine Tallinn Foto: Liis Treimann

Varahommikul enne kella kuut oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel valdavas osas rahuldav, kuid väiksematel teedel võib esineda ka raskesti läbitavaid lõike.

Varahommikul enne kella kuut oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel valdavas osas rahuldav. Sõidujäljed, piirkonniti rajad olid peamiselt lumevabad ja kohati kuivad.

Harju ja Rapla maakonnas, kohati Pärnu maakonnas ning saartel olid teekatted lumised ja libedad, samuti mitmel pool tee servades olevatest tuisuvaaludest kitsendatud. Väiksematel teedel võib esineda ka raskesti läbitavaid lõike.

Ilm oli muutliku pilvisusega. Lumelisa tuli peamiselt Põhja-, Lääne-ja Kesk–Eestis. Oli pinnatuisku. Piiratud oli nähtavus.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -3 kraadist saartel kuni -16 kraadini mandril.
Prognoositavalt ilm lähitundidel oluliselt ei muutu.

Liikluspiirangud:

Põrkepiirete remonttöödeks on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h ja liiklust reguleeritakse fooridega Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel asuval Aluvere viaduktil (km 98).

Tallinn -Tartu –Võru- Luhamaa maanteel Aruvalla -Kose lõigu rekonstrueerimisel toimub ajavahemikul kella 14-16 liikluskorralduse muudatus, mille käigus suunatakse liiklus lõigul 39,2 km kuni 39,6 km kogujateele. Ümberpõikel kehtib kiirusepiirang 50 km/h. Tartu suunaline bussipeatus tuuakse 300 m Tallinna poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles