Kõrvalmaanteed on lumised ja libedad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumi.
Lumi. Foto: Triin Türk

Varahommikul enne kella kuut oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel rahuldav.

Sõidujäljed, piirkonniti rajad olid peamiselt lumevabad ja libedusetõrjest soolaniisked või märjad. Sõidujälgede vahel ja tee telgjoonel on aga nii soolalund kui libedust. Hiiumaal Kärdla-Heltermaa maantee oli valdavalt soolalumine. Lumised ja libedad on kõrvalmaanteed.

Ilm oli sademeteta. Järva ja Lääne maakonnas oli pinnatuisku. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -1 knui -4 kraadini. Prognoositavalt ilm lähitundidel oluliselt ei muutu.

Liikluspiirangud:

Kaablipaigaldustöödeks on alates kella 8.00-17.00-ni piiratud kiirust kuni 70 km/h Harju maakonnas Tallinn-Narva maanteel Maardus (km 12,3-13,5).

Elektriliinide remonttöid tehakse alates kella 13.00-18.00-ni Harju maakonnas Tallinn-Paldiski maanteel Tutermaal (km 23,9). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Teeäärsete tõstetööde tõttu on häiritud liiklus Ida-Viru maakonnas Tallinna –Narva maanteel kilomeetritel 195,1 ja 201,6.

Teekatte remonttöid tehakse Võru maakonnas Väimela-Kääpa maanteel Väimela-Tarisemäe lõigul.  Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles