Lumesadu jätkub, teeolud on halvad

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Varahommikul enne kella kuut olid sõiduolud suurematel riigimaanteedel lumesajust ja tuisust tingituna valdavalt halvad, teatas maanteeinfokeskus. Sadu jätkub ka täna.

Teekatted olid soolalumesegused, piirkonniti lumised, Harju maakonnas paiguti jäised. Kohatist libedust esines Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel ning Jõhvi-Tartu-Valga maanteel. Kõikjal sadas lund ja tuiskas. Lumesajus ja tuisus oli nähtavus piiratud. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -0,5 kuni -4 kraadi.

Ilmaprognooside kohaselt lumesadu jätkub, suuremat sadu on oodata Kagu-Eestis. Puhub tugev ida- ja kirdetuul, paljudes kohtades tuiskab. Nähtavus on sajus halb.

Kuigi talverehvid on kohustuslikud alles mõne päeva pärast - alates 1. detsembrist - soovitab maanteeamet lumiste ilmaolude tõttu suverehvide vahetamisega tõsiselt kiirustada.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.

Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles