Maanteeinfo: lumesaju tõttu on teeolud kohati halvad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumi on muutnud teeolud raskeks.
Lumi on muutnud teeolud raskeks. Foto: Margus Kruut

Varahommikul enne kella kuut olid teeolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel Põhja- ja Kesk-Eestis head, teed olid peamiselt kuivad või soolaniisked, kuid Lääne, Lõuna ja Kagu-Eestis õhtul alanud lumesaju tõttu halvad.

Lääne-Eesti saartel sadas hommikul juba lörtsi ja vihma, kuid mandril jätkus lumesadu Lääne, Pärnu, Rapla, Viljandi, Võru, Valga, Põlva, Järva ja Jõgeva maakondades. Teekatted olid soolalumesegused ning kohati libedad.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0 kuni -1,6 kraadi. Nähtavus on sajupiirkonnas halb. Sajuala on levimas üle kogu Eesti.

Liikluspiirangud:

Jõgeva maakonnas suletakse teeremondi tõttu liiklusele Tabivere-Uhmardu maantee km 2,2-3,1 (Valgma). Ümbersõit toimub Nava ja Kaiavere kaudu. Lõik jääb suletuks eeldatavalt 21.detsembrini.

Õhuliinide remonttöödeks on Harju maakonnas Tallinn-Paldiski maantee km 33,2 (Illurmal) piiratud liikumiskiirust töötsoonis kuni 30 km/h.

Järva maakonnas Mäo liiklussõlmes on sademeveekaevude hooldetööde tõttu kell 8-19 liiklus häiritud. Hooldeauto on tähistatud, peatub iga kaevu juures ning liigub mööda teeserva liiklusvoole vastu.

Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee Aruvalla-Kose rekonstrueeritaval teelõigul toimub täna kella 10-14 vahel liikluskorralduse muudatus, mille käigus suunatakse liiklus kilomeetritel 30,2-32,7 uuele niidile.

Geoloogiliste uuringute tõttu on kiiruspiirang töötsoonis 30 km/h
1) Järva maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maantee km 92-97 (Türi-Lokuta teelõigul) ning
2) Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee km 142-157 (Tapa-Kadrina maanteelõigul).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles