Väiksematel teedel tuleb arvestada lume ja libedusega

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libe tee.
Libe tee. Foto: Peeter Langovits

Varahommikul enne kella kuut olid põhi- ja suurematel tugimaanteedel teekatted peamiselt soolaniisked/niisked või soolamärjad, piirkonniti ka kuivad. Hiiu maakonnas esines kohati libedust.

Ilm oli pilves, sademeteta, pea kõikjal raskendas nähtavust udu. Teepinna temperatuure mõõdeti 2,5 kraadist Lääne-Eestis kuni -1,5 kraadini Põhja-Eestis. Väiksematel teedel tuleks arvestada lume ja libedusega.

Lääne-Viru maakonnas paigaldatakse põrkepiiret:

  • Täna Rakvere-Rannapungerja maantee 16.kilomeetril (Nurkse), tööde tsoonis kehtib kiirusepiirang 30 km/h.
  • Täna ja homme Tallinn-Narva maantee 80.kilomeetril (Kärmu), tööde tsoonis kehtib kiirusepiirang 50 km/h.

Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maantee 184. kilomeetril (Tallinn-Narva maantee ja Sillamäe sadama raudtee ristumise piirkonnas) teostatakse täna geoloogilisi puurimistöid. Tööd toimuvad tee kõrval, kiirust ei piirata.

Sobiva ilma korral tehakse kella 7.30-17.30 mõõtmistöid Järva maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maanteel km 93-95 ning Lokuta-Roovere maanteel. Liiklejatel palutakse olla tähelepanelik.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles