Hommikutundidel võib teedele tekkida härmatist

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Härmatis.
Härmatis. Foto: Ants Liigus

Varahommikul enne kella kuut oli ilm oluliste sademeteta ja hea nähtavusega. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0 kraadist Lääne-Eesti rannikualadel kuni -6 kraadini Kesk-Eestis.

Teekatted suurematel riigimaanteedel olid kuivad või soolaniisked.

Hommikutundidel võib teedele tekkida härmatist. Härmatise ja libeduse ohuga tuleb eriti arvestada sildadel.

Liikluspiirangud:

Pääste poolt korraldatavate õppuste tõttu on täna kell 10.30-12.30 liiklus häiritud Rapla maakonnas Koikse-Purku ja Lipa-Mõisamaa teede ristmikul (Lipa tee ristmik). Vajadusel reguleerib liiklust politsei.

1.novembri kella 24ni on remonttöödeks liiklusele suletud Keila-Haapsalu maantee 3. kilomeetril asuv Keila raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Tallinn-Paldiski ja Niitvälja-Kulna maantee kaudu.

Seoses Viitna viadukti rekonstrueerimistöödega piiratakse tänasest kuni 2. novembrini liiklust Tallinn-Narva maanteel viadukti all. Piirangud kehtestatakse vaid päevasel tööde teostamise ajal. Liiklusele on avatud mõlemas suunas üks sõidurada ning kiirus on piiratud 30 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles